v.v. Haaften zoekt JOU!

Goede voornemens voor het nieuwe jaar? Dat kan, want v.v. Haaften heeft JOU hard nodig. Of je nu vader, moeder, supporter of speler bent, een ieder heeft zijn/haar kwaliteiten. Ben jij een echte bestuurder of steek je liever de handen uit de mouwen? Zet je dan nu in voor JOU club!

Je kunt v.v. Haaften helpen bij de volgende functies:
- Voorzitter, penningmeester, secretaris of lid van hoofdbestuur
- Voorzitter of lid van de jeugdcommissie (JC)
- Lid van de onderhoudscommissie (OC); i.v.m. werkzaamheden terrein/gebouwen
- Lid van de elftalbegeleidingscommissie (EBC)
- Lid van de sponsorcommissie (SC)

Of een X aantal uren per seizoen vrijwilligerswerk verrichten; zoals bijv:

- 1x in de maand minimaal 2 aaneengesloten uren kantinedienst doen.
- scheidsrechter bij senioren- of jeugdwedstrijden
- 1x in de 6 weken op zaterdagochtend bestuurskamerdienst doen, ontvangen trainers/leiders
  van de tegenpartij, aannemen telefoon en uitslagen van de wedstrijden invullen.
- organiseren van een activiteit, bijv. Grote Clubactie, toernooi, rommelmarkt, sportdag,
  sinterklaas etc.
- heffen van entreegeld op zaterdag van 13.45 tot 15.15 uur bij thuiswedstrijden van Haaften 1.

Er zit vast wel iets voor je bij! Print hier het keuzeformulier en kruis je keuze(s) aan en mail of geef het formulier aan Jan van Heusden, Engelenhof 1, Haaften. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)