scheidsrechters gezocht

Voor het leiden van thuiswedstrijden van de lagere seniorenelftallen, het dameselftal en de A1 en B1 jeugd zijn wij dringend op zoek naar scheidsrechters. Ook voor het fluiten van de jongere jeugdelftallen is versterking van het scheidsrechterskorps gewenst. Bent u geïnteresseerd of kent u iemand die dit zou kunnen, en vooral wilt, doen? Neem dan contact met mij op.

Christiaan van Housselt
Tel: 06 101 89 669

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.