mucon1a Auto Pippel Autoschade Pippel Pippel Bramen Pippel Automatisering Van Arendonk Makelaardij Van Doorn Geldermalsen Fysio Xtra Ridder en Den Hertog def Satter Assurantien Kwekerij De Waal Arie de Jongh tandtechniek vrienden wilhelmina kinderziekenhuis 1.07 varkensbedrijf Pippel11 Wakkermans Interlec Regiobloemist 1
donker_150_70

Wedstrijdprogramma

Zoeken

Nu online

We hebben 20 gasten en geen leden online

vv Haaften ontvangt jubileumdoek van 125-jarige KNVB

De KNVB viert dit jaar zijn 125-jarig bestaan en heeft ter ere van dit jubileum een speciaal embleem laten ontwerpen. De bond vereert met deze nostalgische leeuw de authentieke en gedurfde speelstijl van Oranje. Het symboliseert tevens een nieuw tijdperk in het Nederlandse voetbal en weerspiegelt de kernwaarden van het team: eenvoud, trots en eenheid. 


De iconische, witte leeuw: 

al sinds 1907 speelt de leeuw een rol op de Nederlandse tenues. In de jaren zestig en zeventig werd de leeuw ook al prominent afgebeeld, maar altijd in het zwart. De afgelopen jaren pronkte enkel de gekroonde kop van de leeuw op het tenue. 


Jubileumjaar:
op 8 december 2014 bestaat de KNVB 125 jaar. 

In de week van 8 december zullen verschillende festiviteiten door het hele land georganiseerd worden om de geschiedenis van de KNVB en het voetbal samen met voetballend Nederland te vieren. Voetbalvereniging Haaften kreeg ter gelegenheid van het 125-jarig jubileum van de KNVB een jubileumdoek, dat inmiddels in de bestuurskamer hangt.

 

KNVB -1  KNVB -2