V.V. HAAFTEN WINT €10.000

Zaterdag 13 december ontving Heleen de Wit namens v.v. Haaften één van de negen hoofdprijzen van de Nuon Club Competitie. Sportjournalist Toine van Peperstraten en Vicky Loos van Nuon overhandigden een cheque van € 10.000 aan Heleen. De club wint dit bedrag omdat op haar creatieve inzending, om de energierekening omlaag te brengen, het meeste is gestemd. v.v. Haaften zal het geld gaan gebruiken om te investeren in energiebesparing en duurzame energie. Naar verwachting gaat de energierekening hierdoor met circa 10-15% omlaag. Het is fantastisch dat we nu gewonnen hebben, dit hadden we vooraf nooit kunnen denken. De nominatie bij de beste 50, was al heel mooi maar daarna dacht ik dat we tegen grote sportverenigingen geen kans zouden maken. Het was dan ook een enorme verrassing dat we tot de winnaars behoorden. We bedanken iedereen die op ons heeft gestemd! Het is mooi om te merken dat een bedrijf als Nuon sportverenigingen op deze manier helpt.

13 dec. 2014 uitreiking  10. 000 foto 1

13 dec. 2014 uitreiking  10. 000 foto 2  13 dec. 2014 uitreiking  10. 000 foto 3