Jubilarissen v.v. Haaften

Voorafgaand aan de Nieuwjaarsparty werden zaterdag 3 januari de jubilarissen van de v.v. Haaften gehuldigd. In de kantine werden de herinneringsspelden uitgereikt door bestuurslid Dennis van Horssen. Angelique Grandia, Machiel den Besten, Arie Kool, Arjan Pellegrom, Arjen de Kock, George de Wit, Hans Satter en Johan de Wit ontvingen een speld voor 25 jaar lidmaatschap. Voor 40 jaar lid ontving Kees Grandia een speld. Maar liefst 50 jaar lid zijn Arie de Jongh, Dirk van Rekum, Hans van Horssen en Jan van Hemert. Namens het bestuur van de v.v. Haaften allemaal van harte gefeliciteerd.

Jubilarissen