Mooie opbrengst rommelmarkt v.v. Haaften

Op tweede Paasdag werd er op ’t Elzenbos in Haaften een rommelmarkt georganiseerd. Naast de verkoop van diverse artikelen (o.a. speelgoed, glaswerk, elektronica en meubels) werden er ook diverse prijzen verloot. De twee cadeaubonnen t.w.v. € 25,- zijn gevallen op lotnummers 638 en 971 (van de entree) en zijn gewonnen door Ingrid van Horssen uit Haaften en mevr. Broekmeulen uit Kerkdriel. De bonnen zijn af te halen bij Christien van Willigen, Haarstraat 3a, Tuil. Tel. 0418-592319. Het wedstrijdarrangement voor PSV (aangeboden door Hans van Breukelen) is gevallen op lotnummer 401 en is gewonnen door Eelke Oomkens. Met een mooie opbrengst van ruim € 3.300,- kijkt de organisatie met tevredenheid terug op een geslaagde markt.