Haaften B1 ontvangt nieuwe tenues

Haaften B1 heeft zaterdag 10 oktober nieuwe tenues ontvangen gesponsord door Stehmann Sport. Met de opdruk op de shirts vraagt Haaften B1 aandacht voor het werk van Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). Vrienden WKZ richt zich vooral op kinderen en maken belangrijke extra’s mogelijk, waardoor een kind zich in het WKZ gewoon kind voelt in plaats van patiënt. Help ook mee zie www.vriendenwkz.nl.  De spelers en begeleiding van Haaften B1 bedanken hierbij Stehmann Sport voor de mooie nieuwe tenues.

Haaften B1 seizoen 2015-2016 2

Haaften B1  shirt 09-10-15