Haaften C1 wint thuistoernooi

Op zaterdag 21 mei organiseerde de voetbalvereniging Haaften een C-toernooi. Onder het genot van het lekkere weer traden de volgende teams aan op Sportpark 't Elzenbos: Haaften C1, Kozakken Boys C2, Kerkwijk C1, GRC'14 C1, Sleeuwijk C2, Theole C3, VVAC C2 en Vuren C1. Middels de poulewedstrijden konden teams zich kwalificeren voor de verschillende finaleplekken, waaruit uiteindelijk Theole en Haaften als beste door de poulefase heen kwamen. In een spannende finale wisten onze jongens van de C1 de grootste beker binnen te halen. Op de tweede plaats moest Theole tevreden zijn met een tweede plaats. Derde eindigde GRC'14 C1, na een penaltyreeks tegen VVAC C2. VVAC C2 eindigde zodoende op de vierde plaats. Sleeuwijk C2 werd vijfde, Vuren C1 zesde, Kerkwijk C1 zevende en ten slotte Kozakken Boys C2 op de achtste positie. Hopelijk heeft eenieder een leuk toernooi gehad. Wij willen als toernooicommissie graag onze scheidsrechters (Bert, Geert en Sander) en de kantinedames (Anja, Michelle en Jessica) hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid en inzet.

Met sportieve groeten,

Gerrit en Eelke