Rabo cheque-uitreiking "Aandeel in de Betuwe

Op het Rabo kantoor in Geldermalsen vond maandag 28 mei de cheque-uitreiking plaats aan de 17 verenigingen/stichtingen met een financiële bijdrage van meer dan € 1000,- uit het Rabofonds "Een aandeel in de Betuwe". Uit handen van directeur Hans van Zuijdam van Rabobank West Betuwe ontvingen namens v.v. Haaften Janco en Heleen een cheque van € 1.342,44  en een mooie bos bloemen. Met de 6e plaats van totaal 144 verenigingen/stichtingen heeft v.v. Haaften het super goed gedaan en blijkt dat onze club veel betrokken mensen heeft. De bijdrage zal worden ingezet voor het opknappen van de Bestuurskamer. Alle stemmers en Rabobank West Betuwe bedankt!

aandeel in de betuwe 2016