Belangrijkste punten uit Algemene Ledenvergadering van vrijdag 7 oktober jl.

Bestuursmutaties
Afgetreden van het bestuur zijn Christiaan van Housselt en Kees de Jong. Beide heren zullen zich nog wel blijven inzetten voor de club maar maken geen deel meer uit van het bestuur. Hierbij willen we Christiaan en Kees ontzettend bedanken voor hun inzeten gedrevenheid in de afgelopen seizoenen!

Het bestuur is nu als volgt samengesteld:
* Voorzitter                       Guido Verseijl                           aftredend 2018
* Secretaris                       Heleen de Wit                          aftredend 2018
* Penningmeester           Janco van Doorn                     aftredend 2017
* Algemeen                     Dennis van Horssen                   aftredend 2017
* Algemeen                     Vacature

Sponsorcommissie
Erik Klop stopt helaas met zijn sponsorwerkzaamheden. Ook Erik willen we hierbij ontzettend bedanken voor zijn inzet en de mooie sponsordingen die hij heeft gerealiseerd samen met Johan van Zoelen. Als keeperstrainer zal Erik zich blijven inzetten voor de club. De sponsorcommissie bestaat nu nog alleen uit: Johan van Zoelen.

Nieuwe wedstrijdsecretaris
Vanaf zaterdag 8 oktober is Yvette Hurkmans  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) (06-57692406) de nieuwe wedstrijdsecretaris. De functie wordt als wedstrijdsecretariaat uitgevoerd en niet meer als bestuursfunctie. Hierbij wensen we Yvette veel succes als nieuwe wedstrijdsecretaris.

Kleding
Vanaf komende periode wordt aan alle spelers; 1 voetbalbroekje en 1 paar sokken uitgereikt.
Dit is een éénmalige verstrekking van de club en door het bestuur besloten. Iedereen wordt voorzien van goede kwaliteit kleding. Johan van Zoelen neemt hierover persoonlijk contact op met de leiders. Hoe we hier bij de selectie mee omgaan, gaan we nog nader bekijken. Vanaf 1-1-17 moet een ieder (nieuw) lid zelf een voetbalbroekje en/of sokken aanschaffen bij Sport 2000 Stehmann
, Gamerschestraat 12, 5301 AS  ZALTBOMMEL, Tel. 0418-51 28 78.
Voetbalkleding of voetbaltas bestellen? Klik hier

Het lopende seizoen 2016-2017 géén contributieverhoging.
Seizoen 2017-2018 contributieverhoging van 4%. (afgerond naar beneden)

Jeugd
Door het wegvallen van de JO19-1 begin dit seizoen is de jeugdtrainer Joost Slot doorgeschoven naar het 2e. Er is een gedateerd jeugdbeleidsplan dit zal lopende het seizoen worden vernieuwd. Er is budget voor een nieuwe jeugdtrainer en verder is gekozen om eigen trainers op te leiden zo volgt Jasper van Schijndel dit seizoen een trainerscursus. Verder is versterking in de Jeugdcommissie wenselijk deze is op dit moment met 2 personen (Meta Römers en Rianne van Schijndel) onderbezet. Na afloop van de vergadering geven Jacco de Kiviet, Erwin van Horssen en Michael Smit aan dat ze de Jeugdcommissie (JC) komen versterken.

Alcohol
Alcohol < 25 jaar legitimatie kunnen laten zien.

< 18 géén alcohol

Bij twijfel over leeftijd zal het barpersoneel om legitimatie vragen. Verwachting is dat dit seizoen sportclubs nog vaker gecontroleerd gaan worden op verkoop van alcohol aan minderjarigen. Boete voor de club is ongeveer € 1500,-.

Huishoudelijke punten/verantwoordelijkheid
We houden het graag overal netjes, dus neem je verantwoordelijkheid in o.a. onderstaande;
- gooi peuken/bierdoppen in de bestemde bakken.
laat kleedkamers opgeruimd achter.
- zet je tas in het tassenrek i.p.v. in de garderobe.
- loop niet op voetbalschoenen in de kantine.
- een biertje drinken in de kleedkamer prima, maar blijf er niet te lang hangen.

Vrijwilligers
Het bestuur bedankt de vele vrijwilligers voor hun inzet op welke manier dan ook bij de club! Afgelopen seizoen is mede door het kampioensfeest en organisatie kampioensreceptie van Haaften 1 er géén vrijwilligersavond geweest om de vrijwilligers te bedanken. Dit seizoen wil het bestuur wel weer een vrijwilligersavond organiseren. De verkiezing "wie verdient een bloemetje" gehouden tijdens de Algemene Ledenvergadering is als volgt. Volgens de leden verdienen Simy van Haaften, Marc Timmer en Johan van Zoelen een bloemetje. Allen gefeliciteerd, het is jullie van harte gegund! Oók vrijwilliger worden? Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bestuur v.v. Haaften