Jubilarissen v.v. Haaften

Zaterdag 14 januari heeft voorzitter Guido Verseijl de jubilarissen in het zonnetje gezet en de herinneringsspelden uitgereikt. De volgende jubilarissen werden gehuldigd. Op de foto achterste rij: Dennis van Horssen (bestuurslid), Leo de Wit (40 jaar lid), Guido Verseijl (voorzitter), Martin Snoek (25 jaar lid), Frank van Os (40 jaar lid), Ronald Kers (40 jaar lid) en Mari Bambacht (50 jaar lid). Voorste rij: Heleen de Wit (secretaris), Roelof van Velzen (50 jaar lid), Joop van Kranenburg (60 jaar lid), Adrie van Willigen (60 jaar lid) en Jantien Samehtini (25 jaar) lid. Alle jubilarissen van harte gefelicteerd! (foto Wim de Bruijne)

jubilarissen vvhaaften2017