Auto Pippel Pippel Bramen Autoschade Pippel Pippel Automatisering Van Arendonk Makelaardij Van Doorn Geldermalsen Fysio Xtra Hart van Haaften Ridder en Den Hertog def Satter Assurantien Kwekerij De Waal Arie de Jongh tandtechniek mucon1a vrienden wilhelmina kinderziekenhuis 1.07 varkensbedrijf Pippel11 Wakkermans Interlec Regiobloemist 1

Wedstrijdprogramma

Zoeken

Nu online

We hebben 13 gasten en geen leden online

Jeugdindeling seizoen 2017-2018


De Jeugdindeling is bekend, excuses dat het allemaal wat langer heeft geduurd. Over verschillende indelingsvarianten is er nagedacht en gediscussieerd. Na uitgebreid de inbreng en ervaringen van trainers en leiders te hebben gehoord is er een indeling vastgesteld. In tegenstelling tot vorig seizoen zal v.v. Haaften in seizoen 2017-2018 weer in alle leeftijdscategorieën gaan voetballen; van de JO19 t/m JO7.  Dit is heel belangrijk voor doorstroming naar senioren en continuïteit van onze vereniging. Onze 1e jaars JO19-1 zal door Jasper van Schijndel het komende seizoen worden getraind en geleid, vorig jaar heeft Jasper zijn trainersdiploma behaald en is afgelopen seizoen kampioen geworden in de JO17 met deze groep. Ook zijn bij bijna alle andere jeugdteams enthousiaste trainers en leiders gevonden of is de Jeugdcommissie er nog druk mee bezig. Jeugdtrainer Jacco Muilenburg zal naast het trainen en begeleiden van onze JO17-1 onze jeugdtrainers waar nodig begeleiden en ondersteunen met adviezen en/of oefenstof.   

De komende tijd worden de voorbereidingen getroffen voor het nieuwe voetbalseizoen. Er wordt geklust, geschilderd, gewerkt aan optimale velden, de doelen en materialen op orde gebracht, trainingsschema gemaakt etc. V.v. Haaften is ook voor komend seizoen op zoek naar extra handen, voor bijv. 1x in de maand een bardienstje of gastvrouw/gastheer in bestuurskamer tijdens wedstrijden, extra bestuursleden, fluiten van wedstrijden of voor het organiseren van activiteiten (Sinterklaas, Grote Clubactie, wedstrijdbezoek RKC etc). We stellen het zeer op prijs als er nieuwe, enthousiaste vrijwilligers bijkomen om zodoende alle functies bezet te hebben en werkzaamheden meer verdeeld kunnen worden. Je kunt je aanmelden als vrijwilliger bij iemand van het bestuur of van de jeugdcommissie. Tot slot wensen wij een ieder een prettige zomervakantie.

Jeugdindeling 2017-2018  Klik hier

 

Bestuur & Jeugdcommissie v.v. Haaften