Wedstrijdzaken App / Mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier (mDWF) / Digitale spelerspassen

Vanaf het seizoen 2017/’18 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app mogelijk zijn. De wedstrijdzaken-app is nu al te downloaden via de Apple-store of Google Play voor Android telefoons. Registratie (inloggen) moet via het emailadres welke je hebt opgegeven bij de ledenadministratie. Aanvullen of wijzigen van het e-mailadres kun je doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In de wedstrijdzaken-app staan de wedstrijden die met de app moeten worden ingevuld, dus vanaf de JO13 tot en met Haaften 1. Alle wedstrijden blijven ook vermeld op Voetbal.nl. Met de Wedstrijdzaken-app wordt het formulier eenvoudiger en hoeft het achteraf niet meer bevestigd te worden door de aanvoerders. Alleen als je het achteraf niet eens bent met het formulier kun je bezwaar aantekenen.

Geen gedoe meer met de spelerspasjes
In de app zit voor elke speler een digitale spelerspas. Indien er voor een (nieuw-) spelend lid nog geen pasfoto in Sportlink aanwezig is, kun je deze foto zelf toevoegen zodat deze als digitale spelerspas zichtbaar wordt in de app. Is de Sportlink-pasfoto inmiddels verouderd, kun je zelf een recente foto uploaden op eigen smartphone of tablet. De speler is zelf verantwoordelijk voor een goed gelijkende pasfoto! Wordt de foto op de spelerspas door een KNVB official (bijv. de scheidsrechter) afgekeurd, moet de speler zich tijdelijk legitimeren met een geldig ID-bewijs. Het gebruik van de app betekent ook dat de fysieke plastic spelerspas wordt afgeschaft.

wedstrijzakenapp

Scheidsrechters hebben hun programma altijd op zak
In de Wedstrijdzaken-app kun je als scheidsrechter (zowel bond- als clubscheidsrechter) direct zien op welke wedstrijden je bent aangesteld. Daar staat ook nog eens bij, mits die informatie bekend is, wie bijvoorbeeld de assistent-scheidsrechters zijn. Je kunt je ook, net als in het Official Portal, afmelden voor een wedstrijd. Ook voor teams staat het programma en de uitslagen in de app, net als in de vertrouwde Voetbal-app.

Juiste e-mailadres
Voorwaarde is dat elk lid bekend moet zijn bij de KNVB met het juiste emailadres. Uit ervaring weten we dat emailadressen nog weleens worden gewijzigd zonder dat dit wordt doorgegeven aan de Ledenadministratie. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Wil je meer weten over het mDWF dan verwijzen we je graag naar sites van Sportlink en de KNVB.  Daar vindt je een lijst met de meest gestelde vragen en antwoorden:  De handleidingen hebben we al gedownload en zijn hieronder te vinden.

Handleiding Teamleden

Handleiding Wedstrijdsecretaris