Jubilarissen v.v. Haaften

De volgende jubilarissen werden zaterdag 6 januari 2018 tijdens de gezellige nieuwjaarsparty door het bestuur in ‘t zonnetje gezet en ontvingen van voorzitter Guido Verseijl een jubileumspeld voor hun 25, 40, 50 of zelfs 60 jarige lidmaatschap. Op de foto: Heleen de Wit (secretaris) Rini Klein (40), Guido Verseijl (voorzitter) Nico Dekker (25), Geurt Heijnen (25), Tjeerd Spiering (25), John van Hemert (40), Johan van Zoelen (bestuurslid), Marijke van Santen (bestuurslid). Marinus van Kerkhof (60), Cor van de Wal (60), Thijs van Horssen (60), Arie Hakkert (50) en Ot van Wijk (60). Op de foto ontbreekt Hubert van der Moore (25). Allemaal nogmaals van harte gefeliciteerd!

Jubilarissen v.v. Haaften 2018