Scheidsrechterskleedkamer

Onder de enthousiaste leiding van Arie van Ingen is het scheidsrechterskleedkamertje in de winterstop flink onder handen genomen en kunnen wij onze scheidsrechters nu in een keurig nette kleedkamer ontvangen. Hierbij willen wij Arie van Ingen, Bert van Zoelen, Wilco van Putten, Jeffrey Wolf, Ernst Wolf, Jan van Hemert, Jan van Weelden, Siem van Haaften, Albert van Willigen en Huibert Treffers hartelijk bedanken voor hun inzet. Klasse gedaan! Op de foto's de nieuwe en oude situatie.

Bestuur v.v. Haaften

scheidsrechter nieuw1 scheidsrechter nieuw 2