Trainersnieuws

Eelke Oomkens wordt vanaf seizoen 2018/2019 assistent trainer bij Haaften 1. Naast hoofdtrainer Adrie van Steijn en leider Gijs van Dijk wordt de begeleiding van Haaften 1 dus uitgebreid met Eelke Oomkens. Met zijn trainerscapaciteiten proberen we de stijgende lijn van Haaften 1 verder door te trekken. Erik KLop stopt na ruim 20 jaar met het geven van keeperstraining. We willen Erik hierbij ontzettend bedanken voor zijn gedrevenheid en inzet van alle afgelopen seizoenen.

Haaften 2 wordt wordt vanaf volgend seizoen getraind door Jasper van Schijndel. Hij maakt de overstap van de Jeugd (JO19-1) naar de senioren en neemt het stokje over van Joost Slot. Wij bedanken Joost voor zijn inzet van de afgelopen twee seizoenen. Voor JO19-1 zoeken we voor aankomend seizoen naar een nieuwe trainer. We wensen hierbij Eelke en Jasper alvast veel plezier en succes toe.

Jeugdtrainer Jacco Muilenburg blijft ook aankomend seizoen verbonden aan v.v. Haaften. Naast trainer/leider van JO17-1 gaat hij ook bij Haaften JO13-1 (momenteel 1e klasse) training geven. Klaas Jan Brals is wegens verplichtingen voor zijn werk onlangs gestopt bij JO13-1 waardoor Jacco de wekelijkse training op maandag al heeft overgenomen. Hierbij bedanken wij Klaas Jan hartelijk voor zijn energie en tijd die hij de afgelopen seizoenen in het elftal heeft gestoken!