ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG)

Met de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), die vanaf 25 mei ingaat, worden betere eisen gesteld aan hoe wij met persoonsgegevens omgaan. We moeten ervoor zorgen dat gegevens kloppen, dat we precies voldoende gegevens bewaren en op tijd overbodige gegevens verwijderen. Ook mogen gegevens niet zichtbaar zijn of in handen vallen van onbevoegden. Ben je lid van onze vereniging en/of vervul je een functie (denk daarbij aan commissieleden, bestuursleden, trainers etc) dan benaderen wij je binnenkort voor de AVG wet. Via een toestemmings- en geheimhoudingsformulier geef je aan op welke manier wij je gegevens mogen gebruiken. Verder is het ook belangrijk om te weten dat elk lid van de KNVB zelf zijn eigen zichtbaarheidsniveau kan aanpassen via de Voetbal.nl app of website.