AVG v.v. HAAFTEN

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. De AVG vervangt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Lees hier het protocol van onze vereniging. Tevens maken wij binnen onze vereniging gebruik van een toestemmingsverklaring. Met dit formulier wordt er toestemming gegeven voor diverse gegevensverwerkingen. Denk hierbij o.a. aan het publiceren van (team)foto's en verklaringen in kranten en via social media. Vragen omtrent de AVG? Stuur je vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.