Jubilarissen 2019

De volgende jubilarissen werden zaterdag 5 januari 2019 tijdens de gezellige nieuwjaarsparty door het bestuur in ‘t zonnetje gezet en ontvingen van voorzitter en tevens jubilaris Guido Verseijl een jubileumspeld voor hun 25, 40, 50 of zelfs 60 jarige lidmaatschap. Op de foto staand v.l.n.r.: Kim de Waal (25) Teuni van Os (40) Richard de Ruiter (25) Guido Verseijl (25) Marinus Vermaas (60) Jacco de Kiviet (bestuurslid) Heleen de Wit (secretaris) Anne van Velzen (50) Marijke van Santen (bestuurslid) Johan van Zoelen (bestuurslid). Voorste rij van v.l.n.r.: Marinus van Os (60) Ingrid de Wit (25) Erna Snoek (25) Janet Vermaas (25) en Eelke Oomkens (25). Op de foto ontbreken; Stef van Zuijdam (60) Jan van Zuijdam (50) Marco van Horssen (40) Erik Jan van Rijn (40) Andre Vermaas (40) Henk Hol (25) en Martin van der Waart (25) Allemaal nogmaals van harte gefeliciteerd!

jubilarissen 2019