NIEUWE BESTUURSLEDEN GEZOCHT!

We zoeken enthousiaste mensen die het leuk vinden om toe te treden in ons bestuur. Ons bestuur is sinds kort niet meer compleet en een ieder weet dat een club niet zonder bestuur kan draaien. Het bestuur vergadert zo’n 8 á 10 keer per jaar en houdt zich voornamelijk bezig met inhoudelijke zaken die te maken hebben met 't draaiende houden van de vereniging. Ben je geïnteresseerd, dan nodigen wij u graag uit om een bestuursvergadering geheel vrijblijvend bij te wonen, je maakt dan kennis met de huidige bestuursleden en krijgt een indruk van het verloop van een bestuursvergadering. Dit is tevens een kans om je persoonlijk te ontwikkelen. Uiteraard staat sportiviteit en gezelligheid hierbij centraal. Wil je helpen aan de toekomst van onze vereniging? Stuur een mail aan Heleen de Wit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.