Walking Football

In samenwerking met Welzijn West Betuwe start voetbalvereniging Haaften met Walking Football. Liefhebbers van 55 jaar en ouder uit Haaften en  omgeving zijn van van harte welkom op de woensdagen 17 april, 1 mei, 15 mei en 29 mei. Op deze dagen wordt er op Sportcomplex ’t Elzenbos van 10.30 uur tot 11.30 uur gezellig met elkaar tegen een balletje getrapt. Info: Stef Ranshuijsen | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | (06) 52 40 64 32.

walking football april mei 2019