100 JARIG BESTAAN

Op 15 maart 2021 bestaat onze Voetbalvereniging 100 jaar! Een jubileum wat wij natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Maar een goede voorbereiding is het halve werk, vandaar dat er een Comité 100 JAAR wordt opgericht. In dit comité zitten inmiddels 4 enthousiastelingen die het leuk vinden om mee te denken en de handen uit de mouwen te steken. Lijkt jou dit ook wat, neem dan contact op met Arja de Bruin (06-46643122). Laten we er met z’n allen voor zorgen dat het een feest wordt om nooit te vergeten.