Jubilarissen 2020

De volgende jubilarissen werden zaterdag 4 januari 2020 tijdens de gezellige nieuwjaarsparty door het bestuur in ‘t zonnetje gezet en ontvingen van bestuurslid Jacco de Kiviet een jubileumspeld voor hun 25, 40, 50 of zelfs 60 jarige lidmaatschap. Op de foto staand v.l.n.r.: Jacco de Kiviet (bestuurslid) Heleen de Wit (secretaris) Christien van Willigen (25)  Diana van Mourik (25) Arie de Jongh (bestuurslid) Majo Bambacht (25) Richard van Alphen (40)  Martin van der Waart (25) en Johan van Zoelen (bestuurslid) Voorste rij van v.l.n.r.: Nico Dekker sr. (50) Jan van Heusden (60) Tuk Bambacht (60) en Jacob Bambacht (60). Op de foto ontbreken; Cees Sanders (50) en Arie van Horssen sr. (50). Allemaal nogmaals van harte gefeliciteerd!

Jubilarissen 2020