Sporthal als tijdelijke kantine

Met een grote groep vrijwilligers is er onder leiding van Arie van Ingen de afgelopen weken flink getimmerd, gestuct en geschilderd. Er is een hele mooi nieuwe bar gemaakt, het elektra is vervangen en het plafond is vernieuwd en muren en deuren geschilderd etc. Er ontstaat een prachtige kantine waar we met zijn allen trots op mogen zijn. Omdat de kantine nog niet klaar is, is de sporthal als tijdelijke kantine ingericht. Volg de looproute, ingang commissiekamer en uitgang via sporthal en houd 1.5 mtr afstand van elkaar. Stoelen/krukken en tafels blijven op hun plaats staan en na een training/wedstrijd laten we de sporthal opgeruimd en netjes achter. Volg omtrent de diverse coronaregels de aanwijzingen van trainers, leiders, (bar)personeel en het bestuur.  De sluitingstijd van de kantine/sporthal is zaterdags voorlopig de komende periode 20.00 uur. De bar sltuit om 19.45 uur.