VIERING 100 JARIG BESTAAN VERPLAATST NAAR SEIZOEN 2021-2022

De Commissie 100 jaar van Voetbalvereniging Haaften heeft besloten de festiviteiten die gepland staan voor de viering van dit bijzondere lustrum te verplaatsen naar seizoen 2021-2022. In oktober 2019 begonnen 11 enthousiaste commissieleden aan het bedenken en uitwerken van diverse activiteiten voor jong en oud rondom de jubileumdag maandag 15 maart 2021. Dan bestaat de vereniging maar liefst 100 jaar. Er werd al in het archief gedoken voor oude foto’s en naarstig gezocht naar adressen van oud(bestuurs)leden. Op vrijdag 19 maart stond namelijk de receptie gepland, waarna een feestweek zou volgen met stratenvoetbal, playbackshow, jeugdactiviteiten en als afsluiting een échte feestavond voor iedereen. Tevens is er een commissie aan het werk om een jubileumgids uit te brengen, zodat er ook een tastbare herinnering overblijft van 100 jaar v.v. Haaften. Gezien de huidige situatie omtrent COVID-19 en de daarbij behorende maatregelen is de commissie in een lastige situatie terechtgekomen. Vooralsnog is er geen uitzicht op betere tijden waarin er groots uitgepakt kan worden bij het bijzondere lustrum dat de vereniging viert. De commissie verplaatst de festiviteiten daarom naar seizoen 2021-2022 en hoopt dan wel groots uit te kunnen pakken, iets wat immers hoort bij een 100-jarig bestaan!