Kevin van de Velde keert terug naar Haaften

Na 9 mooie seizoenen bij WNC keert Kevin van de Velde (31) terug naar waar het allemaal begon: VV Haaften. Het bestuur, de technische staf, de spelers en supporters zijn verheugd met zijn komst. Niet alleen keert er een goede en ervaren speler terug op het oude nest. Ook qua persoonlijkheid is hij een zeer waardevolle aanvulling bij de selectie en club. Met de terugkeer van Kevin en inmiddels weer fitte Sam Onink en Johnnie Noorthoek kijken we reikhalzend uit naar een mooi en uitdagend nieuw seizoen.