100 jaar voetbalvereniging Haaften!

15 maart 1921 - 15 maart 2021

Voetbalvereniging Haaften bestaat 100 jaar! Dit mag met recht bijzonder genoemd worden. Helaas nog niet het feest wat onze vereniging verdient, maar dat houden we zeker nog tegoed. Daarentegen heeft een entousiaste groep vrijwilligers het afgelopen jaar hard gewerkt aan een prachtig cadeau voor alle sportvrienden van onze vereniging. Zij hebben onze gedateerde kantine helemaal opgeknapt en het resultaat is verbluffend. Het bestuur bedankt hierbij alle vrijwilligers die aan dit prachtige cadeau hebben meegewerkt. Laten we een toast uitbrengen op onze mooie vereniging en uitkijken naar seizoen 2021/2022. Een seizoen waarin het voetballen weer opgepakt wordt en er diverse activiteiten georganiseerd worden door onze Commisie 100 jaar vv Haaften. We wensen hen alvast veel succes en hopen jullie allemaal weer snel te zien op ons Sportcomplex Elzenbos. Bekijk hier de prachtige promofilm van vv Haaften.