mucon1a Auto Pippel Autoschade Pippel Pippel Bramen Pippel Automatisering Van Arendonk Makelaardij Van Doorn Geldermalsen Fysio Xtra Ridder en Den Hertog def Satter Assurantien Kwekerij De Waal Arie de Jongh tandtechniek vrienden wilhelmina kinderziekenhuis 1.07 varkensbedrijf Pippel11 Wakkermans Interlec Regiobloemist 1
donker_150_70

Wedstrijdprogramma

Zoeken

Nu online

We hebben 16 gasten en geen leden online

JEUGDCOMMISSIE v.v. Haaften

Even kennismaken met de Jeugdcommissie:


Rianne van Schijndel:

Leeftijd: 45

Functie: Afgevaardigde voor de bestuursvergaderingen

Wie ben ik: Als echte "Hoftense" heb ik al heel veel voetstappen gezet op het Elzenbos. Mijn vader was vroeger als jeugdleider en keeper actief bij de club. Als klein meisje was ik dan ook elke zaterdag wel op het Elzenbos te vinden. Ik ben zelf gaan Volleyballen.  Er was nog geen meiden voetbal en met de jongens voetballen deed je toen ook niet. Nu ben ik alweer een aantal jaren regelmatig langs de lijn te vinden bij vv Haaften om mijn jongste zoon Thom aan te moedigen. Inmiddels is dit alweer bij de jo-17. Ik ben werkzaam op de Koning Willem Alexanderschool in Haaften en hoor iedere maandag graag de enthousiaste voetbalverhalen van de kinderen. 

SándorSajtos:

Leeftijd: 21

Functie: aanspreekpunt Junioren 

Wie ben ik: Ik ben geboren in Gorinchem, maar woon al sinds mijn vierde in Tuil. Ik voetbal vanaf de F-jes bij VV Haaften en voetbal nu bij het Tweede Elftal als aanvaller. Ik ben zelf fan van NAC Breda dus laten we het daar maar niet te lang over hebben. Ik studeer aan de Pabo in Utrecht en ben hopelijk over zo’n 1,5 jaar meester van mijn eigen groep. 


Mark van Willigen:

Leeftijd: 21

Functie: aanspreekpunt Junioren

Wie ben ik: Ik heb altijd al in de buurt van de vereniging gewoond. Tot mijn 4e woonde ik in Haaften, nu woon ik Tuil. Ik begon op m'n vierde met voetballen bij V.V. Haaften en speel nu in het tweede elftal als verdediger. Ik ben fan van Ajax en voetbal mijn grootste hobby. Ik studeer momenteel aan de universiteit van Tilburg. Hier volg ik de studie Finance for Pre-Master. 


Angelien
 van Dooijeweert:

Leeftijd: 35

Functie: verbinding tussen Junioren en pupillen

Wie ben ik: Ik ben opgegroeid in Waardenburg, waar ik tot 4 jaar geleden gewoond en altijd gevoetbald heb. Daarna met mijn zoontje Justin van 8 naar Haaften vertrokken waar we nu met veel plezier wonen en voetballen, hij in de jo-11 en ik gezellig bij de Vrouwen 30+. Ik ben werkzaam in de wondere wereld van de cijfertjes! Leuk hoor, maar in m’n vrije tijd ben ik toch veel liever met voetbal en andere sporten bezig!


Maarten Mans:

Leeftijd: 38

Functie: aanspreekpunt pupillen

Wie ben ik: Ik ben opgegroeid in Gorinchem en een paar jaar geleden verhuist naar Haaften. Tot op de dag van vandaag hebben we hier geen spijt van. Toen mijn zoontjes (Noah en Tijmen) wilden gaan voetballen heb ik samen met Lawrence de training en begeleiding op me genomen. Inmiddels is de groep enorm gegroeid en ben ik met plezier elke week op de club aanwezig om de JO-9 te trainen en coachen op de zaterdagen. 


Lawrence 
Scheij:

Leeftijd: 37

Functie: aanspreekpunt pupillen

Wie ben ik:  In 1991 ben ik als jeugdspeler (F-jes) begonnen bij vvHaaften. Nu 30 jaar later voetbal ik bij het derde elftal van Haaften en mijn jongste zoontje in de jo-8. Naast vvHaaften haal ik in het weekend nog meer voetbalinspiratie op bij mijn club Feyenoord. Buitenom het voetbal ben ik werkzaam in de grafische sector als Grafisch Vormgever en geniet ik samen met mijn gezin van leuke uitjes.


Kees de Jong:

Functie: aanspreekpunt pupillen


Afgevaardigde voor de bestuursvergaderingen:

Rianne zal verslag uitbrengen van de lopende zaken binnen de jeugd tijdens de vergaderingen van het hoofdbestuur. 


Aanspreekpunt junioren:

Mark en Sándor zullen het aanspreekpunt zijn voor alle zaken die de junioren aangaan, Jasper van Schijndel zal hier technisch in ondersteunen voor zover nodig. Angelien zal als verbinding tussen de junioren en pupillen ervoor zorgen dat de communicatie tussen deze twee groepen soepel verloopt.


Aanspreekpunt pupillen:

Kees, Maarten en Lawrence zullen het aanspreekpunt zijn voor alle zaken die de pupillen aangaan.