donker_150_70

Bart Fransen vertrekt bij vv Haaften

In goed onderling overleg met bestuur en elftalbegeleidingscommissie (EBC), heeft Bart Fransen besloten vv Haaften aan het einde van het seizoen te verlaten. Fransen heeft zaterdagmiddadag de spelers en staf ingelicht over zijn besluit, nadat hij eerder het bestuur en de EBC had geïnformeerd te twijfelen over eventuele contractverlenging. Bart Fransen: "Ik merkte dat het tijd werrd voor een nieuwe uitdaging. Ik wil me als trainer blijven ontwikkelenen ik sta dan ook open voor een nieuwe ambitieuze zaterdaag- of zondagclub. Ik ben Haaften dankbaar voor de kans die ze mij geboden hebben om als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Ik zal de resterende tijd blijven gebruiken om samen met de club een goede basis voor de komende jaren neer te zette, maar zeker ook om samen met de groep deze competitie zo succelsvol mogelijk af te ronden" VV Haaften: “We hebben Bart leren kennen als een gedreven trainer met een duidelijke voetbalvisie en goede persoonlijke vaardigheden. Onder zijn leiding zijn een aantal belangrijke stappen gezet, niet alleen binnen de selectie, maar ook bij de aanzet van het jeugdbeleidsplan en het formeren van een O23. De volgende stappen zullen door een nieuwe hoofdtrainer moeten worden gezet. We hebben er alle vertrouwen in dat Bart, samen met zijn staf en spelers, een goed vervolg aan de huidige competitie zal gaan geven.”