donker_150_70

Eelke Oomkens (35) wordt de nieuwe hoofdtrainer van Haaften

De opvolger van de vertrekkende hoofdtrainer Bart Fransen heeft Haaften al in huis. Bestuur: 'Eelke Oomkens is al jarenlang betrokken bij Haaften eerst als jeugtrainer en de laatste 4 seizoenen als ass. trainer bij het 1e elftal. Eelke heeft afgelopen jaar zijn UEFA-B dipolma gehaald. We kennen Eelke als een zeer enthousiast, gedreven en ambitieus persoon en klaar om de volgende stap te zetten in zijn trainersloopbaan'. Oomkens: 'ik ben de club erg dankbaar voor het vertrouwen en de kans die zij mij geven. Ik kijk er enorm naar uit om hoofdtrainer te zijn van Haaften. Het fundament is neergelegd door de voorgaande trainers en mijn doelstelling is om, met volle overgave, dit fundament verder uit te bouwen. Voor nu gaat de focus nog wel eerst uit naar dit seizoen. Waarbij ik hoop voor Bart Fransen, de spelersgroep en de club, dat het gezien de huidige corona beperkingen, wel mogelijk is dit siezoen uit te kunnen spelen'.