donker_150_70

Statiegeldactie COOP

Beste leden, supporters en geïnteresseerden van 1 juli tm 30 september 2022 kun je onze club steunen door je statiegeldflessen in te leveren bij de COOP in Haaften en het statiegeldbedrag doneren aan VV Haaften. Onlangs hebben we een te gekke jeugdochtend gehad, met o.a. levend sjoelen, doelschieten en een stormbaan. Het zou leuk zijn om met de opbrengst van deze statiegeld actie weer een leuke jeugdactiviteit te organiseren.Goed om te weten: de COOP verdubbelt het gedoneerde bedrag! Het kan dus met jullie steun een heel mooi bedrag opleveren.

1. Verzamel je statiegeldflessen.
2. Lever in bij COOP in Haaften en doneer via de gele knop je statiegeld aan VV Haaften.
3. COOP verdubbelt het gedoneerde bedrag.

Doen jullie mee?

JEUGD VV HAAFTEN