donker_150_70

NIEUWJAARSPARTY & HULDIGING JUBILARISSEN

Wij nodigen iedereen van harte uit voor onze jaarlijkse Nieuwjaarsparty op zaterdag 14 januari 2023, waar we met elkaar proosten op het nieuwe jaar. Om ongeveer 18.00 uur worden de jubilarissen gehuldigd; dit zijn de leden die dit jaar 25, 40, 50 of zelfs al 60 jaar lid zijn van onze vereniging. Zij worden in het zonnetje gezet en ontvangen allen een jubileumspeld. Voorafgaand aan de huldiging is de kantine geopend voor de klaverjasliefhebbers. We zien jullie graag op zaterdag 14 januari op ons complex.

De volgende jubilarissen worden gehuldigd:

60 jaar
Johan Heijnen, Arie van Veldhoven, Gerrit van Vuuren en Piet van Vuuren