donker_150_70

Voetbalvereniging Haaften zoekt vanaf seizoen 2022/2023 een gedreven

Jeugdtrainer JO19-1 (2e Klasse)

De trainer verzorgt de trainingen op twee trainingsavonden en coacht de JO19-1 tijdens de wedstrijden.
De jeugdtrainer werkt nauw samen met de overige jeugdtrainers en leiders binnen de vereniging. In het seizoen 2022/2023 beschikt Haaften over alle Jeugdcategorieën van JO19 t/m JO7 welke overwegend uitkomt in de 3e klasse. VV Haaften is een kleine, maar gezonde club, met sportieve ambities.

Wij vragen:

- Verzorging van de trainingen op twee doordeweekse avonden en coaching tijdens de wedstrijden (zaterdag).
- Aantoonbare trainerservaring met jeugdelftallen/pupillen.
- In het bezit van diploma juniorentrainer of vergelijkbaar.

Wat biedt VV Haaften:
Samenwerking binnen een enthousiaste jeugdafdeling die zich volop wil ontwikkelen.
- Een onkostenvergoeding afhankelijk van opleiding/ervaring.

Heb je interesse stuur dan je reactie met korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Jacco de Kiviet | 06 - 48 26 30 16.