Gevraagd jeugdtrainer

Voetbalvereniging Haaften zoekt vanaf seizoen 2020/2021 een gedreven

Jeugdtrainer

De trainer verzorgt de trainingen op twee trainingsavonden en coacht een nader te bepalen juniorenelftal tijdens de wedstrijden.
De jeugdtrainer werkt nauw samen met de overige jeugdtrainers en leiders binnen de vereniging. In het seizoen 2020/2021 beschikt Haaften over alle Jeugdcategorieën van JO19 t/m JO7 welke overwegend uitkomt in de 3e klasse. VV Haaften is een kleine, maar gezonde club, met sportieve ambities.

Wij vragen:

• - Verzorging van de trainingen op twee doordeweekse avonden en coaching tijdens de wedstrijden (zaterdag).
  • - Aantoonbare trainerservaring met jeugdelftallen/pupillen.
  • - In het bezit van diploma juniorentrainer of vergelijkbaar.

Geboden wordt:

• - Samenwerking binnen een enthousiaste jeugdafdeling die zich volop wil ontwikkelen.
  • - Een onkostenvergoeding afhankelijk van opleiding/ervaring.

Voor vragen belt u met Jacco de Kiviet, bestuurslid jeugdzaken te bereiken
op
tel. nr. 06-48 26 30 16.