Bestellen

Bestel hier  je voetbalkleding, vergeet niet tijdens het bestellen de kortingscode "vvhaaften" te gebruiken voor 30% korting! De prijzen vermeld op de website zijn bruto-verkoopprijzen. De kleding kan vooralsnog niet worden voorzien van een clublogo, wellicht dat dit in de toekomst wel als extra optie kan worden aangeboden. Let op: wedstrijdkousen rood/groen zijn via de club te koop voor € 7,50 per paar. Contactpersoon hiervoor is Johan van Zoelen.

Iedere speler (m.u.v. de spelers van Haaften 1) is zelf verantwoordelijk voor zijn eigen voetbalbroekje en voetbalkousen.