Afscheidswedstrijd Van Vuuren en Van Weelden

Zaterdag 16 mei werd de wedstrijd tussen Haaften Veteranen - Oud Haaften gespeeld. Deze wedstrijd stond in het teken van het afscheid van Gerrit van Vuuren en Hans van Weelden. Op 63-jarige leeftijd vindt Gerrit van Vuuren het na 52 jaar als voetbalspeler mooi geweest en hangt de voetbalschoenen aan de wilgen. Hans van Weelden was maar liefst 32 jaar leider en assistent scheidsrechter van het veteranenelftal en draagt het leiderschap en het vlaggenstokje over aan de jongere generatie. Teamgenoten namen het initiatief tot een afscheidswedstrijd. Veel oud-spelers betraden na jaren het veld op 't Elzenbos of kwamen bij de wedstrijd kijken. Na afloop van de wedstrijd die 1-1 eindigde, werd het tweetal in het zonnetje gezet en werd er onder het genot van een drankje nog lang nagepraat. Foto's van deze dag zijn hier te vinden.