Auto Pippel Pippel Bramen Autoschade Pippel Pippel Automatisering Van Arendonk Makelaardij Van Doorn Geldermalsen Fysio Xtra Ridder en Den Hertog def Satter Assurantien Kwekerij De Waal Arie de Jongh tandtechniek mucon1a vrienden wilhelmina kinderziekenhuis 1.07 varkensbedrijf Pippel11 Wakkermans Interlec Regiobloemist 1

Wedstrijdprogramma

Zoeken

Nu online

We hebben 11 gasten en geen leden online

Scheidsrechters gezocht

Zonder scheidsrechter geen wedstrijd, dat is duidelijk. Het seizoen begint weer over enkele weken en zowel voor de jeugd als voor de senioren zijn wij nog op zoek naar scheidsrechters. Kan jij op zaterdag een wedstrijdje fluiten? Laat het aub even weten. We zijn je erg dankbaar! Het volgen van een scheidsrechterscursus op kosten van de vereniging behoort tot de mogelijkheden.

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met Christiaan van Housselt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 101 89 669.