Nieuwe voorzitter v.v. Haaften

Ondanks de zomerstop gaan sommige zaken op en rondom sportcomplex ’t Elzenbos gewoon door. Met veel vrijwilligers wordt er o.a. hard gewerkt aan het onderhoud van de velden, het realiseren van nieuwe verlichting en het opknappen van de entree. Helaas ontbreekt het onze vereniging al een paar seizoenen aan een voorzitter. Met ingang van het nieuwe seizoen 2015-2016 zal Guido Verseijl (met goedkeuring van de leden op de Algemene Ledenvergadering) de nieuwe voorzitter worden van onze vereniging. Binnen het bestuur is zijn kandidaatstelling met veel enthousiasme ontvangen. We wensen Guido veel succes toe in zijn nieuwe functie. (gepost 13-07-2015)