Bestuursnieuws juni 2021

Het voetbalseizoen 2020-2021 is op nog enkele jeugdwedstrijden na in de Regio-Cup bijna ten einde. Helaas een seizoen wat in het teken stond van het coronavirus in plaats van voetbal en het 100-jarig jubileum van de club. De kantine is in die periode super mooi opgeknapt, het heeft dus ook nog iets moois opgeleverd!  Een prachtige kantine waar we de komende jaren heel veel plezier van zullen hebben. Iedereen nogmaals hartelijk bedankt die hier een bijdrage aan heeft geleverd!

Een heel groot compliment aan al onze leden en sponsoren, we zijn bijzonder trots op jullie loyaliteit en de manier waarop een ieder is omgegaan met de voetbalbeperkingen het afgelopen seizoen. Hierdoor kunnen we in het nieuwe seizoen het 100-jarig jubileum van onze mooie club VV Haaften groots vieren. Gedurende het seizoen gaat de Commissie 100 jaar vv Haaften allerlei leuke en gezellige activiteiten/feestavonden organiseren.

We zijn ons de afgelopen weken al volop aan het voorbereiden op het nieuwe voetbalseizoen aanstellen trainers/leiders, teamindelingen, teaminschrijvingen, trainingsschema, veldonderhoud, bestellen kleding, ballen en materialen, vastleggen oefenwedstrijden etc. en werven van nieuwe bestuursleden.

Mededelingen:

* Er is vergunning verleend om een terrasoverkapping van 12 meter lang te bouwen. Siem van Haaften en Tuk Bambacht starten binnenkort met bouwen hiervan.

* Kevin van de Velde (WNC) en David Ruane (SVW) zijn overgekomen naar Haaften.

* Gert Jan Dol (38) uit Heukelum wordt met ingang van seizoen 2021-2022 de nieuwe trainer van Haaften 2. Gert Jan is werkzaam geweest     als trainer bij o.a. Zuilichem 2 en Rhelico 2.

* Sjoerd van de Giessen (trainer/leider) en Dirk van Hemert (leider) worden de nieuwe trainer en leider van Haaften O23.

* De volgende
spelers zijn overgekomen om in Haaften O23 te komen spelen: Marnix Fransen (FC Engelen JO19-1, Marijn van Dooijeweert, Omar Fatchati, Hamza Hammouchi, Noah Nijland en Björn Schalk komen allen over van Nivo Sparta JO19-1.

* Jasper van Schijndel heeft afscheid genomen bij Haaften 2 en wordt volgend seizoen trainer van Haaften JO17.

* Na 4 mooie seizoenen bij Haaften gaat jeugdtrainer Jacco Muilenburg aan de slag bij VVAC JO17-1.

* Eelke Oomkens is geslaagd voor de opleiding “UEFA B/Trainer Coach II". Met dit prachtige diploma is Eelke bevoegd om elftallen uitkomend tot en met de 2e klasse in het mannenvoetbal te trainen en te coachen.

* Vanaf komend seizoen gaat ons vrouwenteam verder als Haaften Vrouwen 18+ (7x7 competitie, half veld) met wekelijkse wedstrijden op zaterdag. Het team gaat 1x per week trainen op woensdagavond.

Tot slot allemaal een prettige vakantie en tot ziens op Sportcomplex Elzenbos.