mucon1a Auto Pippel Autoschade Pippel Pippel Bramen Pippel Automatisering Van Arendonk Makelaardij Van Doorn Geldermalsen Fysio Xtra Ridder en Den Hertog def Satter Assurantien Kwekerij De Waal Arie de Jongh tandtechniek vrienden wilhelmina kinderziekenhuis 1.07 varkensbedrijf Pippel11 Wakkermans Interlec Regiobloemist 1
donker_150_70

Algemene info vv Haaften

Adresgegevens

Voetbalvereniging Haaften
"Sportcomplex 't Elzenbos"
Enggraaf 24
4175 ER Haaften
Telefoon bestuurskamer: 0418-591440
Telefoon Kantine           : 0418-591003
Contact secretaris         : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

IbanNummer:  NL 02 RABO 0324 1554 92

 

Clubkleuren

Shirt      Rood/Groen (Vert. gestreept)
Broek    Zwart
Kousen  Rood/Groen (Hor. gestreept)

Voetbalvereniging Haaften werd op 15 maart 1921 opgericht en heeft dus al een hele geschiedenis achter de rug. Niettemin zijn wij springlevend.  Wij staan open voor iedereen van 5 jaar en ouder. Het 1e elftal van onze vereniging speelt momenteel in de 3e klasse van de KNVB district Zuid I. Dat betekent in de praktijk heel veel regionaal getinte wedstrijden.
Wij beschikken over 6 seniorenteams, waaronder 1 damesteam. De jeugdafdeling omvat 11 teams, verdeeld over de verschillende leeftijdsklassen. De competitiewedstrijden worden gespeeld op zaterdag: ’s morgens de jeugd en vanaf 12.30 uur de senioren. De trainingen vinden plaats op maandag- t/m donderdagavond. Dit alles speelt zich af op ons sportcomplex Elzenbos aan de Enggraaf in Haaften. Wij hebben daar de beschikking over 2 velden, een oefenhoek (allen met veldverlichting) en een sporthal. Deze laatste wordt gebruikt voor de trainingen van de jeugd tijdens de winterperiode en bij heel slecht weer ook voor jeugdwedstrijden.

Onze kantine is niet alleen een gezellig middelpunt tijdens wedstrijden en op trainingsavonden, maar ook het toneel van andere verenigingsactiviteiten, zoals klaverjaswedstrijden, sinterklaasviering, nieuwjaarsbijeenkomst, vrijwilligersavond en tal van andere festiviteiten.

Kortom, voetbalvereniging Haaften is een enthousiaste vereniging met een grote inbreng en inzet van de leden. Het ledental beweegt zich gestaag in de richting van de 400. Voetbalvereniging Haaften mag zich dan ook rekenen tot één van de grootste verenigingen in de gemeente Neerijnen, met een belangrijke plaats in met name de Haaftense en Tuilse gemeenschap.