Rabo Clubsupport

Rabo Clubsupport West Betuwe bied kennis en financiële ondersteuning aan lokale verenigingen en stichtingen. Leden van Rabobank West Betuwe hebben tijdens de stemperiode bepaald, welke financiële bijdrage de deelnemende clubs en verenigingen ontvangen. Voetbalvereniging Haaften heeft maar liefst € 1.372,23 ontvangen welke besteed zal worden aan de activiteiten van het 100-jarig bestaan in 2021. Met dit bedrag behaalde onze club een 4e plaats van vereningen en stichtingen van de voormalige gemeente Neerijnen. We willen iedereen bedanken die op onze club heeft gestemd en uiteraard de Rabobank voor het organiseren van de Rabo Clubsupport campagne.