mucon1a Auto Pippel Autoschade Pippel Pippel Bramen Pippel Automatisering Van Arendonk Makelaardij Van Doorn Geldermalsen Fysio Xtra Ridder en Den Hertog def Satter Assurantien Kwekerij De Waal Arie de Jongh tandtechniek vrienden wilhelmina kinderziekenhuis 1.07 varkensbedrijf Pippel11 Wakkermans Interlec Regiobloemist 1
donker_150_70

Wedstrijdprogramma

Procedure afgelastingen

Wanneer er twijfel bestaat over de velden, dan keuren de consuls van v.v. Haaften de velden. Mocht er besloten worden dat thuiswedstrijden niet door kunnen gaan, dan informeert Rini Klein zo snel mogelijk de trainers/leiders, waarna de leiders de spelers informeren. Ook wordt het daarna zo snel mogelijk vermeld in het programma op de website. Naast de consuls van v.v. Haaften kan ook de KNVB besluiten om een gehele afgelasting te laten gelden voor een bepaald gebied. Wanneer dit gebeurd zal er op Teletekstpagina 603 een vermelding staan.

Indien een wedstrijd vroeg wordt gespeeld dan moet de leider naar het voetbalveld bellen Tel. 0418-591440. Vanaf 8.00 uur zit de bestuurskamerdienstvrijwilliger klaar. Bij vroege uitwedstrijden is het raadzaam dat de leider op de site kijkt van de tegenpartij of informeert bij de tegenpartij. Het op eigen initiatief contact opnemen door ouders of spelers met de tegenpartij is ongewenst en wordt met klem afgeraden.