Wedstrijden2023-08-14T11:55:54+02:00

Wedstrijden

AANKOMENDE WEDSTRIJDEN, RESULTATEN & COMPETITIES

Alle recente verslaggeving binnen de v.v.Haaften.

Aankomende wedstrijden v.v.Haaften

Voetbal Uitslagen v.v.Haaften

Ben je een voetballiefhebber en wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en evenementen rondom v.v.HAAFTEN?

Voetbal.nl, dé app voor voetballers en voetballiefhebbers.

Meld jezelf vandaag en download deze app op jouw smartphone!

PS voor leden is het belangrijk dat ze zich als gebruiker van deze app registreren met hetzelfde e-mailadres als waarmee ze bij onze vereniging zijn geregistreerd.

Competitie standen

Of zoek je naar het wedstrijdprogramma, de laatste uitslagen en standen van jouw favoriete clubs en teams? Met de Voetbal.nl app (en website) blijf je moeiteloos op de hoogte van alle updates over je eigen team en club.

Meld jezelf aan en ben altijd direct op de hoogte van de resultaten.

Of je nu een speler bent, wel of geen lid van de voetbalvereniging, dat maakt niet uit. De app is bedoeld voor iedereen die van voetbal houdt!

Afgelast of toch niet? 

Uiterlijk op vrijdagavond om 20.00 uur is het bekend welke jeugdwedstrijden op zaterdag zijn afgelast. Voor de overige wedstrijden wordt dit op zaterdag om ongeveer 8.00 uur bekend gemaakt.

De afgelastingen worden gecommuniceerd via de website via Voetbal.nl (website en app) en social media. Neem bij twijfel contact op met jouw eigen leider.

Delen wordt gewaardeerd!

Onze Sponsors

fistpunch-logo-white
gamepad-logo-white
gamefuel-logo-white
gamer-corp-white
themefusion-logo-white

Laatste nieuws

LATEST NEWS

ING en KNVB lanceren initiatief ‘Niemand Buitenspel’ om kinderen in armoede te laten voetballen met v.v.HAAFTEN

01/09/2023|Mededelingen, Nieuws|

Niemand Buitenspel bij Voetbalvereniging Haaften Een initiatief dat ING samen met de KNVB, De Nederlandse Schuldhulproute, Schuldenlab en De VoorzieningenWijzer hebben opgezet. Graag vertellen we jullie meer over het programma ‘Niemand Buitenspel’. Als hoofdsponsor van het Nederlands voetbal zet ING zich ervoor in dat ieder kind moet kunnen voetballen.[...]

Jong Oranje komt naar Waalwijk!

23/08/2023|Evenementen|

Bereid je voor op een avond vol voetbal, want op vrijdagavond 8 september 2023 komen de meest veelbelovende talenten van Nederland naar Waalwijk. In het Mandemakers Stadion staat Jong[...]

RECENT RESULTS

Livestream

Mis niets en volg ons op Twitter.

Titel

Ga naar de bovenkant